AttraktionerVejside attraktioner

Mammy’s Cupboard

I Natchez, Mississippi, små tre timers kørsel nord for New Orleans, ligger restauranten Mammy’s Cupboard. Mammy’s Cupboard er en restaurant, der blev grundlagt i 1940, og som er udformet som en 8,5 meter høj mammy. Restauranten ligger inde i kvindens kjole. Kjolen er lavet af mursten, og kvindens øreringe er hestesko.

Politisk ukorrekt

En mammy er en sydstats stereotype af en sort rund kvinde, der typisk var ansat hos en hvid familie som barnepige og/eller hushjælp. Det er derfor ikke den mest politisk korrekte restaurant i verden. Grundlæggeren var omviser på nogen af de store antebellum villaer, der ligger i området, og hun mente, at turisterne ville være interesseret i denne type af restaurant. Restauranten blev grundlagt året efter, at den Oscar vindende film Borte med blæsten havde premiere. I Borte med blæsten er en af de populære biroller en mammy, så man kunne tænke, at inspirationen kom herfra.

På et tidspunkt i 1960’erne valgte man at male kvinden en del lysere.

Restauranten har åbent tirsdag-lørdag fra 11-14, hvor der serveres frokost. Det er især stedets desserter og blåbærlemonade, der er populære.

Udover restauranten ligger der også en lille souvenirbutik i bygningen.

Husk kontanter! Mammy’s Cupboard tager ikke i mod betalingskort og lign.

Mammy’s Cupboard
555 US-61
Natchez, Mississippi 39120

Læs også artiklen: I fodsporene på Scarlett O’Hara

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close