AttraktionerSeværdigheder

Martin’s Tavern

Historiske Georgetown

Georgetown er det ældste kvarter i D.C. og her ligger der små hyggelige butikker og caféer på stribe. Et af de steder man ikke må gå glip af i Georgetown, er Martin’s Tavern. Martin’s Tavern er den ældste familieejede restaurant i Washington D.C. Den åbnede i 1933 og kan derfor fejre 85 års jubilæum i år.

Det var den irske immigrant William S. Martin, der var kommet til Amerika i slutningen af 1890’erne, der grundlagde Martin’s Tavern sammen med sin søn William G. Martin. William G. Martin havde studeret på det velansete og nærliggende Georgetown University. I dag er det barnebarnet Billy Martin, der fører stedet videre.

Præsidenternes favorit

Martin’s Tavern er et hyggeligt sted, hvor man godt kan mærke historiens vingesus. Siden Harry S. Truman og frem til George W. Bush har alle 11 præsidenter været forbi Martin’s Tavern og spist et måltid mad. Bås 12 er eksempelvis George W. Bush’s favorit.

Frieriet

Det er dog en helt speciel begivenhed som Martin’s Tavern er mest kendt for. Det siges nemlig at Martin’s Tavern er stedet, hvor John F. Kennedy om aftenen den 24. juni 1953 friede til en ung Jacqueline Bouvier. JFK boede selv to blokke fra restauranten, og ifølge restauranten var han jævnligt forbi og spise clam chowder. I dag hænger der et lille messingskilt ved bås 3, der gør opmærksom på, at det er lige præcis her JFK friede til Jackie.

jfk jackie forlovelse

Martin’s Tavern
1264 Wisconsin Ave NW
Washington, DC 20007

http://www.martinstavern.com/

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close