AttraktionerSport

Kom på glatis – Se ishockey i NHL

Verdens bedste ishockeyliga finder man i USA og i Canada. Den hedder NHL, og det er her alle børn på ishockeyskøjter drømmer om at spille. Der er syv canadiske hold og 24 amerikanske, så der er god mulighed for at se ishockey i NHL på USA-rejsen. Selv ørkenstaten Arizona har et hold i NHL, så man behøver ikke at fryse, for at få en god ishockeyoplevelse.

Med lidt held, kan man sågar være heldig og se en dansk spiller i aktion. Grundspillet i NHL kører fra oktober til april, hvor der spilles 82 kampe. De 8 bedste hold fra hver konference går videre til slutspillet, der spilles i perioden april til juni. Det er her den evige hæder venter det bedste hold. Vinderholdet i NHL kan nemlig løfte Stanley Cup trofæet, og det er faktisk det ældste trofæ i professionel sport.

NHL

Se ishockey i NHL

Billetter til NHL kan godt være lidt pebret. Priserne svinger fra klub til klub, men man går ikke helt galt i byen, hvis man regner med i omegnen af 7-800 kroner for billetter til en NHL-kamp i grundspillet og meget, meget mere i slutspillet. Ishockey har ikke altid helt fat i amerikanerne i de sydligere stater, så du kan finde billigere billetter i stater som Florida, North Carolina og Arizona.
Billetter kan købes hjemmefra hos TicketMaster.com, og billetterne sættes til salg hver sommer omkring 1. juli.

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close