NationalparkerOvernatning

Glamping i USA

Glamping er blevet en rigtig populær ferieform i USA. Glamping, der er en sammentrækning af ordene glamourøs og camping, er blevet meget udbredt de senere år. Glamping går ud på at sove i den friske luft, tæt på naturen, men uden at man går glip af de bekvemmeligheder, man kender fra luksushotellerne.

Nogen vælger, at hele ferien skal bestå af glamping, mens andre vælger glamping for én enkelt eller to overnatninger, og bor så på hotel resten af nætterne.

Find glamping i nærheden af Zion National Park (reklamelink)

Vælger man glamping, bor man ude i naturen, hvor man kan nyde de smukke omgivelser, opleve solopgang og solnedgang, og lytte efter dyrelyde. Om aftenen kan man samles ved bålet til amerikansk hygge, og når man lægger sig til ro, er det i en komfortabel seng.

Der findes rigtig mange muligheder for glamping i USA. Fænomenet er klart størst ved vestkysten, men der er også rig muligheder for glamping i stater som Colorado, New York, Georgia, Maine, Texas og Montana.

under canvas glamping

Prøv glamping i de amerikanske nationalparker

Når man er på road trip i USA er overnatninger også en stor del af ferien. Hvad enten man bor på hotel, motel, airbnb, i et motorhome eller vælger glamping.

Find glamping i nærheden af Grand Canyon National Park (reklamelink)

Hos glamping-kæden Under Canvas, der har specialiseret sig i glamping i USA, kan man bo tæt på de største amerikanske nationalparker, i skøn natur, og samtidig sove i luksuriøse telte med komfortable senge og møbler. Ofte er glamping-pladserne beliggende rigtig godt lige uden for parkerne, så man hurtigt kan komme ind i dem når de åbner. Der er ofte gode udendørsaktiviteter tæt på glamping-pladserne.

under canvas usa

I teltene hos Under Canvas er der en king-size seng med en god madras og lækre møbler. De fleste telte har private toiletter og muligheden for at tage et varmt bad. I teltene findes alt det man normalt kan finde på et hotel, og der er dagligt besøg af housekeeping, der gør rent i teltet. Der er også en lobby på pladsen, hvor der altid er personale til stede, som man kan gå til, hvis man har spørgsmål.

Læs mere om de forskellige Under Canvas steder her:

Find glamping i nærheden af:

Zion National Park (reklamelink)

Glacier National Park (reklamelink)

Moab tæt på Arches National Park (reklamelink)

Grand Canyon National Park (reklamelink)

Yellowstone National Park (reklamelink)

Mount Rushmore (reklamelink)

Great Smoky Mountains National Park (reklamelink)

 

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close