Grand Canyon National ParkOvernatning

5 overnatningssteder i Grand Canyon

Overnat i Grand Canyon

Hvis man ønsker at overnatte i Grand Canyon National Park er der, foruden en række campingpladser, flere hoteller at vælge mellem. Fælles for dem alle er, at man skal være rigtig hurtig ude med at bestille, da der meget hurtigt bliver meldt fuldt booket.

Her er fem forslag til hoteller i Grand Canyon, hvad enten man vil bo på sydsiden, nordsiden eller i bunden af kløften.

1. El Tovar Hotel

El Tovar Hotel (reklamelink) er det mest luksuriøse hotel på South Rim. Hotellet blev opført i 1905 og ligger 100 m fra kanten af kløften. Hotellets rummelige værelser har alle de moderne faciliteter og flere har en fantastisk udsigt til Grand Canyon. Hotellet, der nu bliver klassificeret som et National Historic Landmark, har haft mange berømte gæster. Theodore Roosevelt, Albert Einstein, Bill Clinton og Paul McCartney, er bare nogle af de berømtheder, der har boet på El Tovar Hotel.

Hotellet har udover en lounge og en souvenirbutik, også en restaurant, der uden at love for meget, har en af verdens bedste udsigter.

Hotellet har 78 værelser hvoraf flere er suites. Priserne ligger fra $217 til $538 per nat.

El Tovar Hotel
1 El Tovar Road
Grand Canyon, Arizona 86023

Læs mere eller tjek om der er ledige værelser her. (Reklamelink.)

2. Bright Angel Lodge

Et andet populært South Rim hotel er Bright Angel Lodge (reklamelink). Hotellet blev opført i 1935 og har ligesom El Tovar status som et National Historic Landmark. Hotellet blev oprindelig bygget som et billigere alternativ til det luksuriøse El Tovar. Hotellet består af én hovedbygning med omkringliggende hytter. Derudover er der på stedet en café, to restauranter, en souvenirshop, en saloon og en isbutik. Der er i alt 90 værelser, hvor nogle er standardværelser, og andre er lidt mere rustikke, og hvor man deler bad. Værelserne blev renoveret i 2001, og har alle telefon og køleskab. Kun få værelser har udsigt til Grand Canyon. Priserne ligger fra $97 til $469 per nat.

Bright Angel Lodge
9 North Village Loop Drive
Grand Canyon, Arizona 86023

Læs mere eller tjek om der er ledige værelser her. (Reklamelink)

3. Thunderbird Lodge

Thunderbird Lodge (reklamelink), blev bygget i 1960’erne og har et mere moderne look end de øvrige hoteller på South Rim. Steder har ikke deres egen reception, så gæster skal tjekke ind på Bright Angel Lodge. Thunderbird Lodge ligger direkte ud til kløften, og det kan anbefales at betale lidt mere for at få et værelse med udsigt. Thunderbird Lodge ligger i gåafstand til restauranter og souvenirbutikker. Hotellet ligger direkte på Rim Trail, hvilket gør det nemt og bekvemt, hvis man vil ud og vandre. Priserne ligger fra $225 til $243 per nat.

Thunderbird Lodge
7 North Village Loop Drive
Grand Canyon, Arizona 86023

Læs mere eller tjek om der er ledige værelser her. (Reklamelink)

4. Grand Canyon Lodge North Rim

Grand Canyon Lodge North Rim er et af de få overnatningssteder på North Rim. Stedet, der er fra 1928, men genopført i 1937 efter en brand, har flere typer af motelværelser og hytter, så der er noget til en hver stil og prisklasse. I alt er der 140 værelser. Grand Canyon Lodge ligger tæt på kløften og kun to minutters gå gang fra North Rim Visitor Center. I 1987 fik stedet status af at være National Historic Landmark.
Grand Canyon Lodge har restauranter, saloons, caféer og souvenirbutikker. Det er også muligt at komme på en tur på en af stedets æsler. Ved hovedbygningen findes to stenterrasser lige ved kanten til kløften. Her fra kan man virkelig nyde udsigten. Man kan reservere værelser op til 13 måneder før ankomst.

Der er åbent fra 15. maj til 15. oktober. Priserne ligger fra $132-$219 per nat.

Grand Canyon Lodge
Arizona 67
North Rim, Arizona 86052

http://www.grandcanyonforever.com/

5. Phantom Ranch

På bunden af Grand Canyon finder man Phantom Ranch. Man kan kun komme hertil via Colorado River, til fods eller på et mulddyr. Det tager 4-6 timer at gå derned, og omkring 6-10 timer at gå op igen. Hovedbygningen og hytterne der er fra 1920’erne, er bygget i træ og sten. Der er meget få sovepladser, og hytterne, er derfor med køjesenge, hvor man sover på værelse med andre af samme køn. Da der er stor rift om pladserne, er der lodtrækning om, hvem der kan reservere.

Grand Canyon National Park Backcountry Reservations Office
PO Box 129
Grand Canyon, Arizona 86023

http://www.grandcanyonlodges.com/lodging/phantom-ranch/

Lige én til – Glamping

Hvis man vil have en helt anderledes oplevelse kan man også overveje Glamping. Det er godt nok ikke inde i selve parken, men det ligger kun 40 minutters kørsel fra indgangen.

under canvas grand canyon

Her kan man få den ultimative glamping oplevelse. Stedet har 26 telte. Man sover ude i det fri, men med alle de moderne faciliteter.

Under Canvas – Grand Canyon
979 Airpark Lane
Valle, Arizona 86046

Læs mere her og tjek om der er ledige telte. (Reklamelink).

Læs mere om glamping i USA her.

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close