Death Valley National ParkNationalparkerOvernatning

Overnat i Death Valley

Overnat i Death Valley National Park

De fleste besøger Death Valley National Park på turen mellem Las Vegas/Grand Canyon og vestkysten. Har man lyst til at overnatte i parken kan det dog også lade sig gøre. De to små byer Furnace Creek og Stovepipe Wells har begge enkelte hoteller, butikker og restauranter.
Death Valleys højsæson er februar til april. Her bliver hotellerne hurtigt fuldt bookede, så vil man på i parken i denne periode, skal man være forholdsvist tidligt ude.

Læs mere om Death Valley her.

Der sker lidt mere i Furnace Creek end i Stovepipe Wells, men begge steder ligger fantastisk godt når man skal ud og opleve parken.

Furnace Creek

Skal man til Death Valley er Furnace Creek et oplagt sted at overnatte. Her er man ikke langt fra parkens mange oplevelser. Furnace Creek er en lille by med 24 indbyggere fordelt på 15 husstande. Det var i denne by man den 10. juli 1913 målte 56,7 grader, den højeste temperatur på jorden nogensinde. I Furnace Creek ligger et visitor center, et museum, en lille butik, restaurant, café, tankstation og kontoret for nationalparken.

Hoteller i Furnace Creek:


The Ranch at Death Valley – Inside the Park
 Furnace Creek Ranch

The Ranch at Death Valley åbnede i 1933, samme år som Death Valley blev erklæret et National Monument. Hotellet har 224 værelser, og alle værelser har balkon eller terrasse. Værelserne er efterhånden ret slidte, men de bliver efter sigende restaureret i løbet af 2019. Hotellet har en god pool, så man kan køle af efter en varm dag i parken. Derudover har hotellet tennisbaner, en legeplads og ligger ved en 18 hullers golfbane.

Hotellet har 2,5 stjerner og 7,0 i gæstebedømmelse.

(reklamelink): Gå til booking her.

The Ranch at Death Valley – Inside the Park
Highway 190
Death Valley, Californien, 92328

(Reklamelink): Læs mere om hotellet her.

Hotel the Inn at Death Valley – Inside the Park

the inn furnace creek

I 1927 åbnede Hotel the Inn at Death Valley. Hotellet havde oprindeligt 10 værelser, men et par udvidelser har betydet, at der i dag er 66 værelser.

På hotellet er der pool, sauna og tennisbaner. Stedet er fornyeligt blevet renoveret, og prisen har da også fået et hak op. Uanset hvad vej man ser er man omringet af Death Valleys barske, men utrolig smukke natur.
Hotellet ligger lige ved golfbanen, og hvis man bestiller de lidt større casitas med egen gårdhave, får man stillet en golfbil til rådighed.

Hotellet har 4 stjerner og 8,0 i gæstebedømmelse.

(reklamelink): Gå til booking her.

Hotel the Inn at Death Valley – Inside the Park
Highway 190
Death Valley, Californien 92328

(Reklamelink): Læs mere om hotellet her.

Stovepipe Wells

Stovepipe Wells er en meget lille by i Death Valley National Park. Byen blev anlagt omkring 1905 som en lille mine by. I dag er det en by med fokus på turisme. Byen har et hotel, en restaurant, en saloon og en lille butik. Byen ligger godt i forhold til parkens mange udsigtsposter.

Stovepipe Wells Village Hotel

stove pipe wells

Stovepipe Wells Village Hotel ligger i Death Valley National Park. Hotellet er i rigtig western stil med saloon og restaurant. Hotellet har også en mindre butik, og en tankstation. Hotellet er fra 1926 og har 83 værelser. Der er en pool, så man kan køle ned efter en varm dag i ørkenen.
For en lidt bedre oplevelse, så sørg for at booke et af de renoverede værelser.

Hotellet har 3 stjerner.
Gå til booking her.

Stovepipe Wells Village Hotel
51880 Highway 190
Death Valley National Park, Californien 92328

Læs mere om Death Valley her.

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close