AttraktionerSeværdigheder

Elmer’s Bottle Tree Ranch

Det, der gør en køretur på Route 66 til noget helt særligt, er de mange mere eller minde mærkværdige steder, man kan besøge langs vejen. En af de mere mærkværdige er Elmer’s Bottle Tree Ranch. Elmer’s Bottle Tree Ranch ligger langs den historiske Route 66 i byen Ora Grande, Californien.

Den enes affald den andens guld

Som barn var Elmer Long ofte med sin far ude i naturen og lede efter udsmidte og efterladte ting. De camperede tit i ørkenen, og ledte i gamle affaldsbunker, for at se hvad de kunne finde. Nogle af de gamle affaldsbunker de fandt, var helt tilbage fra 1800-tallet. Elmer og hans far havde altid nogle ting med hjem fra deres ture. Efterhånden havde faderen opbygget en enorm samling af glasflasker, han havde fundet på sin vej. Elmer arvede samlingen efter faderens død.

glasflasketræ

Over 200 træer

Elmer brugte lidt tid på at fundere over, hvad han skulle gøre med den store glassamling. I 2000 fik han idéen til The Bottle Tree Ranch. Ud af metal byggede han træernes stamme og grene. På hver gren satte han en glasflaske. På trætoppene sidder der nogle af alle de ting, han har fundet rundt omkring i ørkenen. Alt fra en riffel til en vejrhane. Alle træerne er unikke, og indtil videre er det blevet til over 200 glasflasketræer på Elmers ranch. Glasflasketræerne er ikke bare smukke at se på, der kommer også de fineste lyde fra dem, når vinden blæser ind i de tomme glasflasker.

Besøg Elmer

Glasflaskeskoven åbner ved solopgang og lukker ved solnedgang. Vær opmærksom på, at det kan blive rigtig varmt om sommeren, så besøg eventuel stedet om formiddagen inden solen er hel skarp. Der er gratis adgang, men Elmer har sat en lille donationsboks op, hvis man har lyst til at støtte op om hans projekt.

Elmer’s Bottle Tree Ranch
24266 National Trails Highway /Old Route 66
Oro Grande, Californien 92368

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close