AttraktionerSport

Oplev amerikansk fodbold på din USA-ferie

Den mest populære sportsgren i USA har de seneste år været amerikansk fodbold. Der spilles amerikansk fodbold over hele USA. Selv en lille provinsby i Montana har sit eget ”football stadium” med de velkendte høje H-lignende mål i hver ende af banen, så der spilles mange kampe hver eneste uge rundt omkring i landet.

Herhjemme har NFL opnået en ganske ekstraordinær popularitet. Dansk TV viser masser af kampe fra den amerikanske liga, og danskerne er vilde med sporten.

nfl spillere

Det er desværre stort set umuligt at få NFL billetter til den store NFL finale, Superbowl, med mindre man har et rejsebudget, der er en hel del højere end de flestes. Billetter til Superbowl i sidste sæson havde en gennemsnitspris på hele 70.200 kroner! En almindelig kamp i NFL er dog til at komme i nærheden af, men det koster stadig noget mere end en dansk fodboldkamp. Til gengæld er det en kæmpe oplevelse uanset, hvor i landet du befinder dig. Priserne på en NFL-kamp starter på $100, men oftest ligger prisen på $200-$300.

Det er smart at købe billetter hjemmefra. Man kan finde NFL-billetter på TicketMaster.com, som har en prisgaranti på alle billetter. De fleste billetter er nemlig udsolgt på grund af de mange sæsonkortholdere, så man skal købe af andre folk. Køber man via TicketMaster er man garanteret, at man ikke bliver snydt.

College Football

Er det ikke til at komme i nærheden af NFL billetter, kan man kigge nærmere på College Football.
I USA er College Football også kæmpestort. Faktisk har de mest populære college-hold ofte lige så mange tilskuere til deres kampe. Her er priserne ganske svingende. Man kan også finde billetter til College Football på TicketMaster.

Og frygt ikke! Er man ikke helt stiv i reglerne, så er amerikanerne generelt enormt hjælpsomme. Sidemanden vil helt sikkert gerne svare på dine spørgsmål.

Varm op til SuperBowl med lækre SuperBowl muffins. Find opskriften her.

 

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close