Sport

Se baseball i USA

Baseball er indbegrebet af amerikansk kultur. Det bliver ikke meget mere amerikansk. Det skulle da lige være, at indtage en stor hotdog, mens man ser baseball i selskab med 40.000 hujende amerikanerne.
Det kan være en meget festlig oplevelse, at se baseball i USA.

Der er 9 runder i en baseball-kamp, og det er ikke usædvanligt, at en baseballkamp varer på den gode side af tre timer. Nogle synes at baseball er topfedt, mens andre synes at det godt kan være lidt kedeligt. Er man i risikoen for at falde i sidstnævnte kategori, så kan man fokusere på alt det fede udenom; stemningen, historien, nationalsangen, underholdningen og maden. Uanset hvad man synes om baseball er man garanteret en festlig oplevelse.

baseball

De bedste baseball-hold spiller i Major League Baseball. Her dyster 30 hold om at komme i slutspillet, og den ultimative baseball-drøm er at vinde World Series – der er verdensmesterskabet i baseball. De 30 bedste baseball-klubber er fordelt over det meste af USA, men det er desværre ikke alle stater, som har et MLB-hold.

Marts-oktober

En almindelig Major League Baseball-kamp koster omkring $50. Ligesom i amerikansk fodbold, så stiger priserne dog eksplosivt jo tættere vi kommer på sæsonafslutningen. Ticketmaster.com er et godt sted at kigge på billetter. En stor fordel ved baseball er også, at sæsonen løber fra marts til oktober. Langt de fleste andre sportsgrene holder pause i sommeren, så vis man er på sommerferie i USA, og gerne vil se amerikansk sport, så er baseball en god mulighed.

Du kan læse min rejsebeskrivelse fra da jeg så baseball i Atlanta her.

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close