OvernatningYellowstone National Park

5 overnatningssteder i Yellowstone

Sov i Yellowstone

Om man vil bo inde i Yellowstone National Park eller i en af de omkringliggende byer, er en smagssag. Man kan spare lidt tid ved at bo inde i selve parken, til gengæld koster det oftest lidt mere. De fleste af parkens hoteller har ikke gængse faciliteter som TV, wifi, air condition, og værelserne kan være af lidt lavere standard end hvad man er vant til. Der er eksempelvis flere steder hvor man skal dele badeværelse med andre gæster. Men så er man måske heldig at kunne vågne op til synet af en gejser eller en bison uden foran ens vindue.
Hvis du vælger at bo inde i parken, så husk at booke i god tid, da der hurtigt bliver udsolgt.

Her er et bud på 5 gode steder at bo i parken.

1. Old Faithful Inn

Old Faithful Inn er det mest efterspurgte overnatningssted i selve parken. Det ligger lige ved den populære gejser Old Faithful i det område der bliver kaldt Geyser Country. Flere af værelserne har udsigt til den ikoniske gejser, der går i udbrud ca. hver 90. minut. Det historiske hotel blev bygget i 1903-1904 af store træstammer og kampesten fra den omkringliggende natur. Hotellet er den største bjælkehytte i verden, og i den 4 etagers høje lobby er der et stort ildsted. Der er også et par butikker og restauranter. I The Dining Room kan man fx. få serveret bisonbøffer.
Der er hverken TV, radio eller Air Condition tilgængelig på hotellet.
Old Faithful Inn har 327 værelser og er åbent fra maj til oktober.

Old Faithful Inn
1 Grand Loop Rd
Yellowstone National Park, Wyoming 82190

https://www.yellowstonenationalparklodges.com/lodgings/hotel/old-faithful-inn/

2. Lake Yellowstone Hotel & Cabins

Lake Yellowstone Hotel & Cabins blev bygget i slutningen af 1890’erne, og er det ældste fungerende hotel i Yellowstone National Park. Hotellet ligger lige ud til Lake Yellowstone, men det er dog ikke alle værelser, der har udsigt over søen. Det historiske hotel fik en omfattende renovering i 2014, men med stor respekt for bygningens oprindelige stil.
Der er restaurant og souvenirbutik på hotellet, og på sommeraftener spiller en strygekvartet i lobbyen, mens gæster kan hygge sig med brætspil eller bare sidde og tale om dagens oplevelser.
Der er hverken TV, radio eller Air Condition tilgængelig på hotellet. Lake Yellowstone Hotel & Cabins har 296 værelser og er åbent fra maj til oktober.

Lake Yellowstone Hotel
Lake Village
Yellowstone National Park, Wyoming 82190

https://www.yellowstonenationalparklodges.com/lodgings/cabin/lake-yellowstone-hotel-cabins/

3. Mammoth Hot Springs Hotel & Cabins

The Mammoth Hot Springs Hotel and Cabins, har fået sit navn efter de omkringliggende kilder. Stedet er et af de få hoteller, hvor der også er åbent om vinteren.
Hovedparten af hotellet er bygget i 1936, men man har bevaret en enkel fløj fra det oprindelige hotel fra 1911. I den gamle fløj findes også det berømte ‘Map Room’., som er et stort lokale, hvor der hænger et landkort over USA udført i træ, af 15 forskellige træsorter fra 9 forskellige lande.
Hotellet har både værelser med og uden privat badeværelse.

Der er hverken TV, radio eller Air Condition tilgængelig på hotellet.

Mammoth Hot Springs Hotel & Cabins
Grand Loop Rd
Yellowstone National Park, Wyoming 82190

https://www.yellowstonenationalparklodges.com/lodgings/cabin/mammoth-hot-springs-hotel-cabins/

4. Lake Lodge Cabins

 

Lake Lodge Cabins ligger lige ud til Yellowstone Lake. Stedet består af en stor hovedhytte, hvor man der er en rigtig fin lobby med to pejse, en hyggelig lounge og en souvenirbutik. Dertil er der så 186 hytter. Stedet er åbent fra juni til september.

Hytterne har hverken TV, radio eller Air Condition.

 

Lake Lodge Cabins
Grand Loop Rd
Yellowstone National Park, Wyoming 82190

https://www.yellowstonenationalparklodges.com/lodgings/cabin/lake-lodge-cabins/

5. Roosevelt lodge

Roosevelt Lodge Cabins blev opført i 1920, i Tower Falls området. Steder er opkaldt efter præsident Roosevelt, fordi han engang camperede i et område tæt på. Roosevelt Lodge er meget populær blandt familier, og der ligger ridestier I nærheden hvis man vil udforske området på hesteryg. Hytterne er meget spartansk indrettet, men der er roligt, smukt med en fantastisk udsigt.

Roosevelt Lodge har 110 hytter, og der er åbent fra juni til september.

Hytterne har hverken TV, radio eller Air Condition.

Roosevelt Lodge Cabins
Grand Loop Rd
Yellowstone National Park, Wyoming 82190

https://www.yellowstonenationalparklodges.com/lodgings/cabin/roosevelt-lodge-cabins/

 

Vil du prøve en anderledes overnatningsform? Læs om glamping i Yellowstone her.

 

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close