Museer

World of Coca-Cola

Coca-Cola Museum

Hvis der er en by i USA, hvor det ikke er velanset at drikke en Pepsi cola, så er det i Coca-Colaens hjemby, Atlanta. Det var her, at Coca-Cola blev opfundet i 1886, og siden har virksomheden haft hovedkontor i byen. Det er tydeligt at se, at Atlanta er stolt af Coca-Cola, og en af byens helt store hovedattraktioner er da også World of Coca‑Cola, der er et slags Coca-Cola museum. Siden Worlds of Coca-Cola åbnede i 1990, har der været over 23 millioner besøgende.

Smag på sodavand fra hele verden

På World of Coca-Cola bliver man præsenteret for historien om Coca-Cola. Her kan man se over 1200 genstande, der alle fortæller om den populære læskedrik. På World of Coca-Cola fortælles om den hemmelige Coca-Cola opskrift, hvordan colaen kommer i flasker, og man kan se mange af de gamle Coca-Cola reklamer. Under loftet hænger gamle reklameskilte i massevis, og en 4D biograf introducerer de besøgende til Coca-Cola universet.
Den mest populære del af museet er dog der, hvor man kan smage over 100 forskellige sodavand fra hele verden. En rigtig sjov men ikke altid lige velsmagende oplevelse. Besøget afsluttes med at man får en frisktappet cola med sig hjem.

En billet koster $16 og man bør afsætte omkring 2 timer til besøget.

World of Coca-Cola
121 Baker Street NW
Atlanta, Georgia 30313

https://www.worldofcoca-cola.com/

Husk du kan spare mange penge med et Atlanta CityPass:

Atlanta_728x90

Tags

Lignende artikler

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close