MuseerOvernatning

Nat på museet

Du har måske set filmen ’Nat på museet’ med Ben Stiller i hovedrollen, og drømt om at det var dig, der gik rundt på museet efter lukketid. Den drøm kan måske blive til virkelighed på din næste USA rejse. I USA er der nemlig flere museer, der tilbyder muligheden for, at man kan overnatte på museet.

Nogle tilbud er for børn i bestemte aldersgrupper og deres familier, mens andre tilbud kun er for voksne. Fælles for dem alle er, at det gælder om at være hurtig på tasterne, da de hurtigt bliver udsolgte.

Her får du 5 forslag til museer med de bedste overnatningsarrangementer:

1.     American Museum of Natural History, New York, New York

nat på museum
Foto: American Museum of Natural History

Har du været i New York før, og vil du prøve noget nyt denne gang? Eller er du fan af filmen ’Nat på Museet’ og er nysgerrig på at se om alt det udstillede nu også bliver levende om natten? Så er en overnatning på American Museum of Natural History måske det, der skal til. Det er her Larry fra filmen ‘Nat på Museet’-filmen bliver ansat, og det er nok også derfor, at overnatningsarrangementerne er ekstrem populære. Desværre er de også i den dyre ende.
Her kan man få lov til at gå rundt i et af landets mest populære museer efter lukketid, og endda sove under en kæmpe udstoppet hval.
Der er til gengæld både arrangementer for børn med deres familier og arrangementer kun for voksne.

Til familiearrangementerne skal børnene være mellem 6 og 13 år. Der vises en 3D film, der er skattejagt og andre familieaktiviteter inden man går til ro. Til voksenarrangementerne skal man være over 21 år. Her er der champagnereception, jazz optræden, middagsbuffet og muligheden for at gå rundt i det halvmørke museum, inden man lægger sig til at sove under den enorme hval.

Arrangementerne starter kl. 17.45 og slutter næsten dag kl. 9. Man skal medbringe sovepose og lommelygte. Priser starter fra $145 per person og inkluderer en let morgenmad.

For børn: https://www.amnh.org/plan-your-visit/amnh-sleepovers
For voksne: https://www.amnh.org/plan-your-visit/amnh-sleepovers/sleepovers-for-grown-ups

American Museum of Natural History
Central Park West at 79th Street
New York, NY 10024

2. The Field Museum – Chicago, Illinois

På the Field Museum i Chicago bliver børn mellem 6 og 12 år og deres familier budt velkommen af museets berømte beboer T-Rex’en Sue. Man skal medbringe en sovepose og lommelygte, og så venter der ellers en spændende nat forude.

sov på museumFoto: The Field Museum, Chicago

Mens museet er lukket for andre gæster, får man mulighed for at undersøge dinosaurknogler og udgrave fossiler. Man kan, hvis man tør, gå en tur på egen hånd, i udstillingen om det gamle Egypten, og se et gravkammer og flere mumier. I løbet af aftenen vil der være forskellige workshops, hvor forskere vil fortælle mere om forskellige emner. Man kan også komme ind og se 3D filmen ”Walking the T-Rex”, og generelt bevæge sig rundt i alle museets udstillinger. For en merpris kan man købe premium-pakken, som giver adgang til behind-the-scenes områder, og så får man lov til at sove i dinosaurer-hallen. Og hvem vil ikke gerne overnatte blandt dinosaurer? En nat på The Field Museum starter kl. 17.45, og slutter kl. 9 næste morgen.

Priser starter fra $65 per person og inkluderer en aftensnack og morgenmad.

https://www.fieldmuseum.org/our-events/dozin-dinos?page=1

The Field Museum
1400 S. Lake Shore Dr.
Chicago, Illinois 60605

3. Natural History Museum – Los Angeles County, Californien

overnat på museumFoto: Natural History Museum of Los Angeles County

På Natural History Museum i Los Angeles er der både arrangementer for børn og for voksne.

Arrangementerne for børnefamilierne har forskellige temaer, så som dinosaur-detektiver, Ice Age, og sommerfugle. Børnene skal være fra 5 år og op. Arrangementerne begynder kl. 19, og varer til kl. 9 næste morgen. Man skal huske at medbringe lommelygte og sovepose.

Arrangementerne for voksne over 21 år byder på live musik, hvor man kan vælge at danse på det anlagte dansegulv, arbejde på kunstprojekter eller bare tilbringe aftenen rundt omkring på museet. Senere på aftenen vil der være indendørs skattejagt, en DJ og en buffet med øl og vinbar. Der bliver vist film, og der er forskellige behind-the-scenes ture man kan tage med på.

Priserne for voksenarrangementer starter fra $95 per person inkl. mad og drikke, og prisen for familiearrangementerne starter fra $65 per person og inkluderer en aftensnack og morgenmad.

https://nhm.org/site/activities-programs/sleepovers

Natural History Museum of Los Angeles County
900 Exposition Blvd
Los Angeles, Californien 90007

4. Carnegie Science Center – Pittsburgh, Pennsylvania

carneige
Foto: Carnegie Science Center

I Pittsburgh ligger Carnegie Science Center. Her afholdes der hver uge overnatninger med temaer så som Spooky Science, Skønheden og udyret, og Polar Express. På disse aftener er der liveshows, filmvisninger i deres Omnimax biograf og adgang rundt i museets udstillinger, mens det er lukket for publikum. Star Wars fans vil især kunne nyde den populære robotudstilling og muligheden for at lægge sig til at sove ved siden af replikaer af C-3PO og R2D2. I løbet af aftenen vil der også være forskellige workshops.

Arrangementerne starter kl. 18 og slutter næste dag kl. 9.30. Man skal huske at medbringe lommelygte og sovepose. Priser starter fra $39 per person, og inkluderer, udover aftensnack og morgenmad, også adgang til ubåden USS Requin.

http://www.carnegiesciencecenter.org/programs/science-sleepovers/

Carnegie Science Center
One Allegheny Avenue
Pittsburgh, Pennsylvania 15212

5. Milwaukee Public Museum – Milwaukee, Wisconsin

Milwaukee er måske ikke den by, der er mest overrendt af danske turister. Den ligger dog kun ét par timers kørsel fra Chicago og har en masse at byde på. Ud over det store Harley Davidson Museum kan man også besøge Milwaukee Public Museum. Her kan børn og voksne få lov til at overnatte på museet.

museum wisconsin
Foto: Milwaukee Public Museum

Arrangementerne har forskellige temaer så som ’Oldtiden’ og ’Én nat med mysterier’. Man kan også se udstillinger som normalt ikke er tilgængelig for offentligheden. Aftenen byder på aktiviteter som skattejagt, lommelygteture på egen hånd, filmvisninger og forskellige workshops. Der er både familiearrangementer for børn mellem 6 og 12 år med deres familier, og arrangementer kun for voksne.
Arrangementerne starter kl. 18 og varer til kl. 8 næste morgen. Priser starter fra $47 per person og inkluderer en aftensnack og morgenmad.

For voksne: https://www.mpm.edu/specialevents/sleepover
For familier: https://www.mpm.edu/programs/overnights

Milwaukee Public Museum
800 West Wells Street
Milwaukee, WI 53233

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close