AttraktionerMuseer

Country Music Hall of Fame and Museum

A-Z om Countrymusik

Er man bare det mindste interesseret i countrymusik er Country Music Hall of Fame and Museum i downtown Nashville et must. Her får man et overblik over countrymusikgenren gennem tiden. Om du er fan af Elvis, Taylor Swift, Blake Shelton eller Dolly Parton, så er museet det rette sted. Siden museet åbnede i 1964 har museet skabt en fantastisk samling. Museet genåbnede i 2014 efter en omfattende ombygning, og museet råder nu over 32.500 m2 og over 2.500.000 genstande, der til sammen fortæller historien om country musik.

Fra kjoler til limousiner

På Country music museum får man historien om musikgenrens begyndelse og udvikling. Historien fortælles ved hjælp ad fotografier, videoer, lydfiler, instrumenter, kostumer og meget andet. Blandt andet kan man se Johnny Cash’ sorte suit, kjolen Carrie Underwood havde på da hun vandt American Idol, og Elvis Presleys guld Cadillac limousine.

Derudover har museet også mange arrangementer, events og koncerter. Country Music Hall of Fame og Museum er ikke kun et museum, men også et kulturhus, hvor der er mange forskellige oplevelser for både børn og voksne. I det hele taget er museet meget interaktivt, og man kommer bestemt ikke til at kede sig.

country music museum nashville

1 million besøgende

Bygningen er tegnet så den både skal give associationer til en radiomast, tangenter på et klaver og en Cadillac fra 1950’erne.
Museet har over 1 million besøgende om året.

Country Music Hall of Fame & Museum
222 5th Ave S
Nashville, Tennessee 37203

https://countrymusichalloffame.org/

Reklamelink: Køb din billet til Country Music Hall of Fame & Museum her.

 

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close