Smagen af
Smagen af: Halloween – pølsemumier
Halloween er en fest, hvor man hylder alt det uhyggelige. Spøgelser, uhyrer og zombier. Meget er det der serveres til Halloween er slik og kager, men det hele behøver ikke at være usundt. Her er en nem opskrift på lækre pølsemumier, der sagtens kan laves sammen med børnene.
Opskrift på pølsemumier
16 stk.
100 g smør
450 g hvedemel
50 g gær
1 tsk sukker
1 tsk salt
2 ½ dl vand
8 pølser
æg til pensling
Glasur eller andet der kan bruges til at lave øjne.
- Smelt smørret og hæld det i en skål. Rør vand og gær i. Rør salt, sukker og hvedemel i. Ælt dejen godt igennem.
- Skær pølserne på midten. Tag en lille klump dej og lav til en lang orm. Rul ormen rundt om pølsen. Husk at lav plads til øjnene. Gør det samme med alle pølserne.
- Tænd ovnen på 200°. Lad pølsemumierne hæve i 30 min.
- Pensl mumierne med æg, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter.
- Når mumierne er færdigbagte, tages de ud, og stilles til afkøling.
- Herefter skal øjnene laves. Her kan bruges sukkerøjne, eller de kan tegnes med glasur. Jeg brugte Writing Icing Decór fra Dr. Oetker.
Se også disse Halloween Cupcakes.
En kommentar