Smagen af

Smagen af: Maryland

Crab Cakes

Langs kysterne i Maryland finders der blå krabber i massevis. Disse blå krabber er blevet brugt til Maryland crab cakes i mange år. Første gang de nævnes på skrift er i 1930, hvor de går under navnet ‘Baltimore Crab Cakes’, men man har spist og kendt til dem lang tid før det. Enhver familie i Maryland har deres egen opskrift på, hvad de mener, er de helt perfekte krabbekager. Ofte handler variationerne i opskrifterne om, hvilke krydderier der tilsættes. Krabbekager er en af de mest populære retter langs den amerikanske østkyst.
Maryland crab cakes adskiller sig fra andre crab cakes ved, at de kan være rigtig store i størrelsen. Det er ikke ualmindeligt, at de er ligeså store eller større end en burger.

Her en nem og god opskrift på krabbekager.

Opskrift – Maryland crab cakes

1 dåse krabbekød
1 æg
1 spsk. mayonnaise
4 spsk. rasp
1 spsk. sød fransk sennep
2 spsk. citronsaft
2 spsk. finthakket purløg
Salt og peber
Fedtstof til stegning.

  1. Rør alle ingredienserne sammen til en fast krabbefars. Form farsen til flade kager. Steg kagerne i varmt fedtstof på en pande til de er sprøde og gyldenbrune. Server med en god dressing og på en bund af sprøde salatblade. Alternativt kan man servere med en kartoffelsalat eller pommes frites på siden.

 

Tags
   

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close