AttraktionerVejside attraktioner

Midpoint skilt og café

På halvvejen

Lige på midten af Route 66 strækningen, med præcis 1139 miles (1833 km) til både Los Angeles og Chicago, ligger den lille by Adrian i Texas.

Byen blev anlagt i forbindelse med jernbanen, og i 1915 havde byen to kirker og en population på 50. Da Route 66 blev anlagt, og gik igennem den lille by, kom der en del rejsende til. Især i 1950’erne da flere amerikanere fik adgang til bil, blev byen et populært stop. Byen voksede og i slutningen af 50’erne havde byen fået en population på 250.
I dag lukrerer byen hovedsageligt på de mange nostalgiske Route 66 turister, der lægger vejen forbi.

Grimme tærter

Udover at man kan se det populære Midpoint skilt, som er et nyligt påfund fra midt 90’erne, ligger der også den populære Midpoint Café. Midtpoint Café er en original Route 66 café, og er en af de ældste Route 66 caféer, som stadig er åben. Midpoint Café var i øvrigt inspirationen til Flo’s V8 Café i Pixars animationsfilm ’Cars’.

Midpoint Café serverer alt fra hamburgere til steak sandwichs, men er især kendt for sine ”Midpoint Ugly Pies”. Det er, som navnet antyder, måske ikke verdens kønneste tærter, men de er lavet med kærlighed og smager fantastisk. Der er også en lille souvenirbutik, hvor man kan købe diverse Route 66 souvenirs.

Midpoint Café har åbent i perioden april til oktober.

Midpoint skilt og café
305 West Historic Route 66
Adrian, Texas 79001

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close