Overnatning

Overnat i en Wigwam

2,5 times kørsel fra Grand Canyon ligger byen Holbrook i Arizona. Her ligger det efterhånden meget velkendte Wigwam Motel. Her har man muligheden for at overnatte i en tipi bygget i sten.
Motellets 15 tipier er hver 4,3 meter i diameter og næsten 10 meter høje.
Wigwam Motel blev bygget i 1950, men lukkede igen i 1982. Efter en større omgang renovering åbnede motellet igen i 1988. Wigwam motel var et yndet motiv for mange route 66 rejsende, og de var afbilledet på alt fra postkort til plakater. Det har givet tipierne lidt af et ikon status den dag i dag.

Autentisk indretning

Tipiernes indretning kan bedst beskrives som en blanding af retro og kitsch, men de er rene og nogenlunde velholdte. Motellet ligger ud til den berømte, men hedengangne Route 66, og mange af stedets gæster er netop tiltrukket af den nostalgiske atmosfære stedet har. På parkeringspladsen holder en del af ejernes vintage biler, der bidrager til 1950’er stemningen.

Tipierne har kabel TV og air-condition, men der er hverken telefon, internet eller ismaskine. En overnatning ligger på omkring $80 og skal gerne bookes i god tid. Hver tipi har deres egen parkeringsplads lige foran.

Wigwam Motel #6
811 W. Hopi Drive
Holbrook, Arizona 86025

http://www.sleepinawigwam.com/index.html

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close