AttraktionerVejside attraktioner

POPS!

Ny generation

Næsten alle Route 66 vejsideattraktioner er fra 1950’erne, hvor Route 66 havde sin storhedstid. Men i 2007 åbnede en ny vejsideattraktion på Route 66. Den skulle dels være en anerkendelse af rutens unikke historie og dels som et ikon for næste generations Route 66 rejsende.

Kæmpe sodavandsflaske

Den nye Route 66 vejsideattraktion er benzinstationen POPS i Arcadia, Oklahoma. Man ønskede at kreere et symbol på den frihedsfølelse man får på den åbne landevej, og det blev besluttet at opføre et neonskilt formet som en kæmpe sodavandsflaske. I Oklahoma kaldes sodavand for pops, og stedets glasvægge er dekoreret med hyldevis af sodavandsflasker med indhold i alverdens farver og smagsvarianter.
Skiltet vejer 4 tons, og som en reference til Route 66 er skiltet 20 meter, eller i amerikansk målestok, 66 feet, højt. Om aftenen og natten er skiltet lyst op, og er med alle dens farver noget af et særsyn.

POPS night

Bacon eller græs?

POPS sælger over 700 forskellige sodavand, så her er noget for enhver smag. Og her menes virkelig noget for en hver smag. Sodavandene findes i alle mulige og umulige varianter. Var det f.eks. noget med en baconsodavand? Eller en sodavand med græs- eller lakridssmag? Foruden sodavand er der også et stort udvalg af amerikansk retroslik og POPS merchandise.
Udover benzinstation har POPS også en amerikansk diner. Her serveres et fint udvalg af klassiske amerikanske diner-retter, med milkshakes, burgere og store desserter.

POPS sodavand

POPS har vundet flere arkitekturpriser.

POPS Arcadia
660 OK-66
Arcadia, Oklahoma 73007

http://www.pops66.com/

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close