AttraktionerSeværdigheder

Kursus: Lær at lave din egen Key Lime Pie i Key West

Floridas officielle dessert

Key Lime Pie er Floridas ‘state pie’ og den officielle dessert i Key West. Kort sagt – de er rigtig glade for Key Lime Pie i solskinsstaten. Mange spisesteder kæmper om at have den bedste Key Lime Pie, og et af de steder, der ofte bliver nævnt som et af de allerbedste steder er Key West Key Lime Pie Company i Key West.

key west

Lav din egen Key Lime Pie

Key West Key Lime Pie Company serverer fantastisk pie, men ikke nok med det, så kan man også komme på et Key Lime Pie kursus. Og hvor skal man ellers lære at lave en ægte Key Lime Pie, hvis ikke i Key West? Som man siger: ”When in Rome….”

lav din egen pie

Prisvindende opskrift

På kurset laver hver deltagere deres egen mini Key Lime Pie, med en lækker sprød bund, lækker key lime fyld og flødeskum på toppen. Der bliver kun anvendt friske naturlige ingredienser, og den prisvindende opskrift er over 100 år gammel. Efter kurset får man sin pie med hjem, men man kan også godt spise den med det samme, hvis man ikke kan vente.

Kurset koster $20 per person, og et kursus tager 1 time. Man tilmelder sig kurset her. Der er kursus hver torsdag og fredag. Tilmelding skal ske i god tid for at sikre sig en plads. Børn over 5 år er velkomne.

Key West Key Lime Pie Company
511 Greene Street,
Key West, Florida 33040

https://www.keylimepieco.com/

Skal du ikke til Florida lige foreløbig kan du i stedet for lave dit eget key lime pie kursus og prøve denne opskrift derhjemme.

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close