AttraktionerSeværdigheder

Bellagio Springvandet

En af de mest populære seværdigheder i Las Vegas er Bellagio springvandet. Hvert år besøges det af flere millioner turister, der vil se det spektakulære dansende springvand. Showet bliver år efter år, med god grund, kåret som den bedste gratis attraktion i Las Vegas.

1200 vandkanoner

Bellagio Hotel er inspireret af den italienske by Bellagio ved Lake Como i Italien, og for at fuldende oplevelsen skulle der også anlægges en sø foran hotellet. Søen er på 32.000 m2 og ligger lige foran hotellet og ud mod strippen. I søen har man opført Bellagio Springvandet. Det består af over 1200 vandkanoner i forskellige størrelser, der er koreograferet til at kunne danse til 32 forskellige sange. Springvandet danser til musik lige fra Pavarotti og Andrea Bocelli til Frank Sinatra og Michael Jackson.

Dykkercertifikat

Det tog to år at bygge springvandet, som angiveligt har kostet over $40 millioner at lave.
Der er 30 ansatte, hvis job det er at vedligeholde og pleje springvandet. Alle 30 ansatte har et dykkercertifikat.

springvand las vegas

Ænderne

Springvandet havde eksisteret ét år inden de første ænder kom. Til at starte med fodrede de ansatte ænderne, men det skulle vise sig at være en fejl. I løbet af kort tid havde over 90 ænder taget bopæl i søen. Ænderne blev flyttet, og i dag bor der 15 ænder i søen.
Så vidt vides er ingen ænder endnu blevet skudt op i luften af en vandkanon. Når et show skal til at begynde, tændes et par kompressorer. Når ænderne hører den lyd, ved de, at de skal flytte sig.

Showtider

Mandag til fredag er showet hver halve time fra kl. 15-20, og hvert kvarter fra kl. 20 til midnat. Lørdag og helligdage er showet hver halve time fra kl. 12-20, og hvert kvarter fra kl. 20 til midnat.
Søndag er showet hver halve time fra kl. 11-19, og hvert kvarter fra kl. 19 til midnat.

Der er flere restauranter, både på Bellagio og på den anden side af vejen, hvor man kan spise med udsigten til springvandet. Så husk at bede om Fountain View når du reserverer bord.

Bellagio Fountains
3600 S Las Vegas Blvd
Las Vegas, Nevada 89109

https://www.bellagio.com/en/entertainment/fountains-of-bellagio.html

Husk du får OplevUSA.dk’s Las Vegas guide i gave, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her, og få guiden i din indbakke med det samme.

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close