Seværdigheder

Horseshoe Bend

Ét af verdens smukkeste steder

Horseshoe Bend er et fantastisk udkigssted over Colorado River. Som navnet antyder, så er det et sted, hvor floden bøjer sig og danner en hesteskos form. Udkigsposten er 300 meter oppe, og giver en helt fantastisk og spektakulær udsigt. Det er helt med rette, at stedet bliver kaldt ét af de smukkeste steder i verden.

Scenic view

Horseshoe Bend ligger 5 km uden for byen Page i Arizona, og 10 minutters kørsel fra Lake Powell. Når man kommer kørende på Highway 89 ligger det mellem milepæl 544 og 545. Når man drejer af, skal man så køre ind af en mindre uasfalteret vej. Følger man den, vil man komme til et skilt med teksten Scenic View og en parkeringsplads. Fra parkeringspladsen skal man gå ca. 15 minutter, 800 meter, for at nå til udkigsposten.

Turen fra parkeringspladsen til udkigsposten kan godt være ret kuperet og stejl. Det er en god ide at have lukkede sko på her. Flere steder skal man igennem sand, og afhængigt af årstiden kan sandet være ret varmt.

horseshoe bend udkigspost

Afsæt gerne 1 time til besøget.
Der er ingen entré.

Husk at medbringe vand til turen.

https://horseshoebend.com/

Ønsker man ikke at besøge Horseshoe Bend på egen hånd er der også flere arrangerede ture. Her kan man finde ture til vands, til lands eller i luften. Der er flere dagsture fra blandt andet Las Vegas, Los Angeles og Phoenix.

Reklamelink: Klik her for at læse mere om de arrangerede ture til Horseshoe Bend.

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close