Attraktioner

Attraktion: Peggy Sue’s 50’s Diner

Amerikansk diner

Midt i ørkenen, halvvejs mellem Los Angeles og Las Vegas, finder man en ægte amerikansk diner; Peggy Sue’s 50’s Diner. Dineren blev bygget i 1954, som en typisk 1950’er diner, men blev købt, renoveret og genåbnet i 1987 af de nuværende ejere. De har forsøgt at være så tro mod originalen som muligt. Stedets 50’er stemning er helt i top, og fra gulv til loft er der fyldt op med figurer, plakater og andre ting og sager fra årtiet.

Indgangen ligner en jukeboks, og når man kommer ind, er det første man møder en stor Betty Boop figur. Overalt står der figurer og giver stemning til stedet. Selv på kvindernes toilet står der en figur og “pynter”.

Dinerens mange rum er dekoreret meget forskelligt. Der serveres traditionelt amerikansk diner mad, hvor maden er opkaldt efter personer som Elvis Presley, Marlon Brandon, Buddy Holly og James Dean. Der er åbent fra kl. 6-22, så det er muligt at få både morgenmad, frokost og aftensmad.

Stedet har også en stor souvenirshop med alverdens 50’er inspireret ting, og en slikbutik med gammeldags slik. Udenfor ligger Diner-saur Park, hvor man kan se store dinosaurfigurer af metal.

Peggy Sue’s 50’s Diner
35654 Yermo Road
Yermo, Californien 92398

http://www.peggysuesdiner.com/

Har man ikke fået nok af 50’er nostalgi så ligger der et Route 66 museum kun 12 minutter væk.
Læs mere her.

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close