AttraktionerMuseer

Super Museum

Superman er en af USA’s mest populære superhelte. I byen Metropolis, Illinois er man vild med Superman, og byen kalder sig for Superman’s officielle hjemby. Metropolis ligger i den allersydligste del af Illinois, og har omkring 7.000 indbyggere.

Metropolis er så vild med Superman, at flere gader er opkaldt efter superhelten. På byens Superman Square står en gigantisk Superman statue, og på pladsen ligger et Superman museum.

Superman Museum

Super Museum åbnede i 1993 af Superman-entusiast Jim Hambrick. Han startede med at samle på Superman madkasser, men efterhånden udvidede hans samling sig, og i dag består den af over 20.000 Superman genstande. Samlingen består blandt andet af en masse Superman legetøj, originale props fra Superman filmene, inklusiv et original Superman kostume. De ældste genstande er over 60 år gamle.

supermuseum

Museet har også en stor ‘Supernirs’-butik, hvor man kan købe alverdens Superman souvenirs.

Uden for museet står der naturligvis en telefonboks, i tilfælde af at der skulle opstå en situation, hvor Clark Kent har brug for at skifte tøj i en fart. Et par gader væk står en Lois Lane statue.

Hver juni afholder byen en stor Superman Festival, hvor Superman fans fra hele verden samles. Læs mere om festivalen her.

Superman Museum er blevet kåret som den bedste ’Small Town Attraction’ i USA.

Super Museum ligger 2 timers kørsel fra Nashville, 2,5 times kørsel fra St. Louis og 3 timers kørsel fra Memphis.

Super Museum
517 Market St
Metropolis, Illinois 62960

https://supermuseum.com/

(Reklamelink) Vil man overnatte i Metropolis kan man overveje at booke sig ind på byens anden attraktion Harrah’s Casino

Husker du scenen hvor Lois Lane hopper ned i Niagara Falls for at bevise at Clark Kent er Superman? Vil du besøge Niagara Falls? Læs mere her.

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close