AttraktionerVejside attraktioner

Seven Magic Mountains

Pop-art meets land-art

På vejen mellem Los Angeles og Las Vegas kan man finde kunstinstallationen Seven Magic Mountains. Værket er lavet af den anerkendte schweiziske kunstner Ugo Rondinone, og det er hans første udendørsværk. Rondinone har skåret kæmpe stykker sten ud af en nærliggende klippe, malet dem i neonfarver og stablet dem i syv tårne. Hver sten er på størrelse med en bil. De neonfarvede sten er det eneste tegn på menneskelig eksistens som man kan se i miles omkreds.

Tårnene er en reference til de tidligere anvendte varder. Varder er menneskeskabte stabler af sten, som er placeret i naturen. De blev tidligere brugt til at markere ruter igennem de mere ufremkommelige landskaber.

De er her endnu

Rondiniones installation blev rejst i 2016 og skulle oprindelig stå i to år. Men de farvestrålende sten, der står midt i ørkenlandskabet, er blevet et kæmpe hit, og hver dag kommer der 1000 besøgende til stedet. Man har derfor besluttet at Seven Magic Mountains kommer til at stå hele 2018 med, mens man arbejder på en mere permanent løsning.

Tip! Medbring vand og snacks! Der er varmt derude, og der er ingen steder i umiddelbar nærhed, hvor man kan forsyne sig. Når du går ud til stenene, er det en god ide at have lukkede sko på. Skiltene der advarer mod slangerne, er ikke kun til pynt.

Seven Magic Mountains
S Las Vegas Blvd,
Sloan, Nevada 89054

http://sevenmagicmountains.com

Husk du får OplevUSA.dk’s Las Vegas guide i gave, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her, og få guiden i din indbakke med det samme.

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close