I fodsporene på

I fodsporene på: Gossip Girl

For ægte Gossip Girl fans er New York stedet, man skal tage til. Serien både foregår og er optaget i byen, så der er rigtig mange steder i byen, man kan tage hen for at komme lidt tættere på Gossip Girl universet.
Jeg har her lavet en liste på 5 steder, du kan gå hen, hvis du vil gå i fodsporene på Gossip Girl.

1. Grand Central Terminal

Grand Central Terminal er med i serien flere gange, men det er nok scenen i allerførste afsnit, hvor man første gang ser Serena, der er vendt tilbage til New York, som man husker bedst. Grand Central Terminal er verdens største banegård. Banegården åbnede i 1913 og har over 44 perroner. Udover at være et ikonisk Gossip Girl sted, så er stedet også et besøg værd alene på grund af den fantastiske arkitektur.

Grand Central Terminal
89 E 42nd St
New York, New York 10017

2. Dylan’s Candy Bar

Dylan’s Candy Bar i New York er verdens største slikbutik. Den åbnede i 2001 af grundlæggeren Dylan Lauren, der er datter af den kendte designer Ralph Lauren. Butikken har over 5.000 forskellige slikvarianter.
Dylan’s Candy Bar er også stedet, hvor Dan hjælper Vanessa med at købe en gave til Nate, til deres anden månedsdag.

Dylan’s Candy Bar
1011 3rd Ave
New York, NY 10065

https://www.dylanscandybar.com/

3. Henri Bendel

Henri Bendel er Gossip Girl’s foretrukne shoppedestination. Stormagasinet lagde endda lokaler til, da 2. sæson af Gossip Girl havde premiere. Både Serena og Blairs ’prom’-kjoler var fra Henri Bendel. Det var også fra Henri Bendel at Jenny Humphrey ringede til Dan, da hun havde en ’fashion emergency’, mens hun ledte efter en kjole at tage på the ’Kiss on the Lips Party’.

Henri Bendel
712 Fifth Avenue
New York, New York 10019

http://www.henribendel.com/


4. Metropolitan Museum of Art

Et af de måske mest ikoniske Gossip Girl steder er trappen foran Metropolitan Museum of Art. Her sidder Blair ofte, og spiser frokost med sine veninder. Museet ligger i kanten af Central Park, og er et af verdens største museer. Museet åbnede i 1872, og har en stor samling kunstværker af de store klassiske europæiske kunstnere og en ligeledes stor samling af de amerikanske kunstnere.

Reklamelink: Køb din billet til The Met her.

Metropolitan Museum of Art
1000 Fifth Avenue at 82nd st
New York, New York 10028

http://www.metmuseum.org/


5
. Constance Billard and St. Jude’s schools.

Det der i Gossip Girl serien er facaden på Constance Billard og St. Jude’s skolen, er i virkeligheden facaden på Museum of the City of New York. Museet, der åbnede i 1923, fortæller om New Yorks historie. I serien er skolen en eksklusiv privat skole beliggende på Upper East Side.

Reklamelink: Køb din Museum of the City of New York billet her.

Museum of the City of New York
1220 Fifth Avenue at 103rd st
New York, New York 10029

http://www.mcny.org/

Kom med på rundtur

Har du ikke mod på selv at gå rundt, eller vil du bare hellere opleve stederne sammen med andre Gossip Girl fans, så kan du tage med på en guidet bustur. Her kommer man både rundt ved Upper East Side og Midtown Manhattan. Turen varer 3 timer er fyldt med stop fra serien. Dette er turen for de hardcore Gossip Girl fans. Turen koster $49 og bussen afgår fra 51st street – Madison Avenue hver fredag, lørdag og søndag kl. 10. Det anbefales kraftigt at man køber billet i god tid, da de hurtigt bliver fyldt op.

Reklamelink: Book din Gossip Girl Tour her.

 

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close