Museer

St. Augustine Pirate & Tresaure Museum

Kom på piratmuseum

St. Augustine Pirate & Tresaure Museum har, med sine 800 genstande, en af verdens største og mest autentiske samlinger af piratgenstande. Museet var oprindeligt beliggende i Key West under navnet Pirate Soul Museum, men i 2012, flyttede museet til St. Augustine. St. Augustine var i 1500-tallet en meget betydningsfuld havn, og var derfor konstant et mål for pirater. For eksempel blev byen raseret og brændt ned af pirater i 1668. Hvert år i marts måned opføres en re-enactment af dette, for at mindes de blodige begivenhed byen rejste sig fra. Pirater har derfor altid været, og er stadig, en stor del af byens historie, – nu også med et piratmuseum.

Se en original skattekiste

Piratmuseet består af flere forskellige udstillingsområder, hvor man blandt andet kan se guld, der blev hentet op af havet fra et forlist piratskib, en original skattekiste og piratflag. Museet er både underholdende og lærerigt, og der er både noget for de voksne og børn. Museet har flere digitale animerede og interaktive stationer, med ting man må røre eller kan prøve. Samtidig er der også udstillet helt unikke arkæologiske fund.

Ved starten af museumsbesøget kan børn få udleveret et skattekort, der fører dem i gennem udstillingen på en sjov og legende måde.

Museet er en af de mest populære attraktioner i St. Augustine. St. Augustine ligger under 2 timers kørsel nord for Orlando. Det koster $15 i entré.

St. Augustine Pirate & Treasure Museum
12 S Castillo Dr.
St. Augustine, Florida

http://thepiratemuseum.com/

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close