Seværdigheder

Crystal Cave

Kom ind i en drypstenshule

I 1918 opdagede to fiskere denne fantastiske drypstenshule, der blev dannet af en underjordisk flod for over 10.000 år siden. Der findes omkring 200 af denne type huler i Sequoia & Kings Canyon National Parks, men dette er den eneste, der er åbent for offentligheden.

Ture efter niveau

Der er to ture af henholdsvis 50 minutter og 1,5 times varighed. Standardturen på 50 minutter er mest velegnet til familier med mindre børn, mens den længere tur er velegnet til de lidt mere eventyrlystne. På turene bliver man vist rundt af guides, der fortæller historien bag hulen, og de mange geologiske formationer af stalagmitter og stalaktitter. Ved at følge en oplyst sti, kommer man fra rum til rum, og ser hulens helt utrolig smukke og unikke marmordrypsten. Undervejs stopper man op og lytter til ekkoet og vandet i det fjerne.

Maj til september

Der er åbent for ture i perioden slut maj til slut september. Forhåndstilmelding er nødvendig på alle ture. Man kan reservere op til 60 dage i forvejen, og minimum 2 dage inden. Der sælges ikke billetter ved hulen.
Det tager omkring 1 time at køre fra besøgscentrerne til hulen, og derefter skal man gå en lille kilometer fra parkeringspladsen og op af en stejl sti til hulens indgang. Så tag afsted i god tid.

Det anbefales at man ikke har lukkede sko på og gerne en jakke eller trøje, da temperaturen i hulen ligger på omkring 10 grader.

Der er ingen adgang for klapvogne og kørestole.
En omvisning i hulen koster fra $16 per person.

Crystal Cave
Three Rivers, Californien 93271

https://www.nps.gov/seki/planyourvisit/crystal-cave.htm

Køb dine billetter her:
https://www.recreation.gov/tourParkDetail.do?contractCode=NRSO&parkId=135840

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close