OvernatningVejside attraktioner

Bo i en beagle

Har du altid drømt om at bo i en beagle? Nå, men det kan du ellers komme til nu, hvis dit roadtrip alligevel fører dig forbi Idaho. I 2003 opførte kunstnerparret Francis og Dennis den 9,1 meter høje beagle, som fungerer som et fuldt funktionelt motel. Den gigantiske hund er noget opsigtsvækkende på den ellers rolige og monotone landevej.

Hvis det at bo i en gigantisk beagle ikke er tillokkende nok i sig selv, så er udsigten fra hunden helt enestående. Så langt øjet rækker, er der smukke marker og bjerge i alle retninger.

Hundemotiver overalt

Det er nok sikkert at sige, at der ikke har været en indretningsarkitekt inden over indretningen af værelset. Hundemotiverne overalt sikrer, at man ikke lige glemmer, at man bor indeni en hund. Hvis man er heldig, kan man endda høre hundens lange ører der blafrer, hvis det blæser.

Værelset kan bookes gennem Airbnb og prisen ligger på omkring 800 kr. for en enkelt overnatning. Hunden indeholder 2 soveværelser og 1 badeværelse, og der er plads til 4 overnattende gæster. Der er måske overflødigt at sige, men hunde er velkomne! Book i god tid, da der jo (desværre) kun er én beagle.

The Dog Bark Park Inn B&B
2421 Business Loop 95
Cottonwood, Idaho 83522

https://www.airbnb.dk/rooms/26707

 

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close