Overnatning

Bo på prærien

Vil du gerne prøve kræfter med at overnatte på prærien? Her er to bud på overnatninger du nok aldrig glemmer.

1. Sov i en prærievogn

Tæt på Capitol Reef National Park i Utah kan man næsten rejse tilbage i tiden og få oplevelsen af at være nybyggere på vej gennem USA. Her kan man overnatte i en nyfortolkning af en Conestoga-vogn. Conestoga-vogne er et af de mest ikoniske symboler på nybyggernes rejse over prærien.

Capitol Reef Resort har lavet deres egen version af prærievognen, og her kan man overnatte op til 6 personer. Man har privat badeværelse, beliggende nogle få meter fra vognen. Om aftenen kan man sidde rundt om bålet og nyde omgivelserne og de røde klipper. Vognene er lækkert, men spartansk indrettet. På grund af vejret er der kun åbent for overnatninger i perioden juni-september.

Bemærk at resortet også har andre typer af overnatninger.
Capitol Reef Resort
2600 E Highway 24
Torrey, Utah 84775

2. Overnat i en teepee

Vil man hellere prøvet livet som indianer, så er det også muligt. Capitol Reef Resort, som ligger kun 11 km fra Capitol Reef National Park i Utah, har også flere teepee’er man kan overnatte i. Teltene er meget komfortabelt indrettet, mens man stadig har fornemmelsen af at bo midt på prærien omgivet af den rå natur. Man har privat badeværelse, beliggende nogle få meter fra teltet. Om aftenen kan man nyde de fantastiske omgivelserne og de røde klipper. Man kan bo op til 3 personer i teltet. På grund af vejret er der kun åbent for overnatninger i perioden juni-september.

 
Bemærk at resortet også har andre typer af overnatninger.
Capitol Reef Resort
2600 E Highway 24
Torrey, Utah 84775
Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close