AttraktionerDyrelivSeværdigheder

Turtle Hospital

Rescue, Rehab, Release

Turtle Hospital i Florida Key har, siden åbningen i slut 80’erne, været med til at redde over 1.000 truede havskildpadder. Hospitalet er finansieret af de 40.000 besøgende, der årligt betaler for at se hospitalet og deltage i et 90 minutters undervisningsprogram. Udover hospital fungerer stedet også som rehabiliteringscenter, der hjælper skildpadderne med at blive stærke nok til, at de kan komme ud i havet igen. ’Rescue, Rehab, Release’ er stedets motto.

Hospitalet har også et par Turtle ambulancer, der kan rykke ud i Florida Keys området i nødsituationer, hvor havskildpadder har brug for hjælp.

turtlehospital

Mød patienterne

Den eneste måde man kan besøge hospitalet på, er ved at tilmelde sig hospitalets undervisningsprogram. Undervisningsprogrammet starter med en kort gennemgang af de forskellige typer havskildpadder, og de udfordringer de møder i Florida. Man bliver også præsenteret for nogle eksempler på havskildpadder, som hospitalet har været med til at redde. Bagefter får man lov til at se hospitalets faciliteter og møde nogle af patienterne. En af de populæreste patienter er Bubble Butt, der har været permanent beboer på hospitalet i næsten 30 år. Han blev reddet i 1989 efter, at han var blevet ramt af en båd og fik ødelagt sit skjold.

Hospitalet har også et par Turtle ambulancer, der kan rykke ud i Florida Keys området i nødsituationer, hvor havskildpadder har brug for hjælp.

turtle hospital

Undervisningsprogrammet sluttes af med, at man får lov til at fodre nogen af skildpadderne.

Der kører undervisningsprogrammer flere gange dagligt, men det anbefales kraftigt at man tilmelder sig, da der ret hurtigt bliver fuldt booket. Det koster $25 per person, og pengene går til at drive hospitalet.

Turtle Hospital ligger på vejen til Key West. Det ligger 2,5 times kørsel fra Miami og 1 times kørsel fra Key West.

http://www.turtlehospital.org/

Turtle Hospital
2396 Overseas Hwy
Marathon, Florida 33050

 

 

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close