Attraktioner

PEZ fabriksbesøg

PEZ er en østrigsk virksomhed grundlagt i Wien i 1927. Oprindeligt blev PEZ lanceret som en pastil, der skulle hjælpe folk med at holde op med at ryge. Det fungerede godt på det østrigske marked, men da PEZ bliver lanceret i USA, må man skifte fokus, og i stedet præsenterede man PEZ som en slikpastil.
I 1973 bygger PEZ en fabrik i Orange, Connecticut og i dag er det virksomhedens eneste fabrik. Her producerer dagligt 12 millioner pastiller. Det er her man kan komme på PEZ fabriksbesøg.

besøg PEZ

PEZ fabriksbesøg

Besøget på PEZ i Orange byder på mange forskellige oplevelser. Her kan man blandt andet se verdens største samling af PEZ-dispensere, et udvalg af gamle PEZ-reklamer og verdens største PEZ-dispenser. Der er forskellige interaktive spil og man kan lære noget om virksomhedens historie. Man kan også lave sin egen blanding af PEZ, med 14 forskellige smagsvarianter at vælge fra. Besøger man PEZ i løbet af hverdagene, kan man også kigge ind til produktionsbåndene og se PEZ blive lavet.

verdens største pez

Besøgscenteret er på 400 m2 og ligger 1 time og 20 minutters kørsel fra New York City og 1 time og 40 minutters kørsel fra Providence.

PEZ Visitor Center
35 Prindle Hill Rd
Orange, Connecticut 06477

https://us.pez.com/pages/hours-and-location

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close