Museer

Intel Museum

På Intel Museum kan du lære mere om den kendte producent af computerchips. The Intel Corporation blev grundlagt i 1968 og er verdens største producent af computerchips. Flere hundrede millioner computere verden over har en Intel processor i sig. Intel Corporation ligger sammen med tusindvis af andre højteknologiske virksomheder i Silicon Valley lige uden for San Francisco.

På besøg i Silicon Valley

Hvor mange virksomheder i Silicon Valley har helt lukkede døre for besøgende, har Intel i stedet valgt at åbne op. Beliggende i selve hovedkvarteret finder man Intel museet. Intel museet startede som et internt projekt i 1980’erne, hvor man gerne ville dokumentere virksomhedens historie. I 1992 blev museet offentligt tilgængeligt og siden er det blevet udvidet flere gange. Museet har omkring 80.000 besøgende om året.

På museet kan man lære historien om Intel, om grundlæggerne bag, og se et uddrag af firmaets mange opfindelser. Man ser række forskellige computerchips og lærer om forskellen på dem. Museet er på 900 m2 og har over 30 interaktive udstillingselementer, der gør det sjovt at lære mere om teknologi. Der er gratis entré på museet. Afsæt en lille time til besøget.

Intel Museum
2200 Mission College Blvd
Santa Clara, Californien 95054

http://www.intel.com/content/www/us/en/company-overview/intel-museum.html

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close