I fodsporene på

I fodsporene på: Aliens

UFO’er i USA

I en undersøgelse fra 2017 svarede omkring halvdelen af alle amerikanere, at de tror, der findes rumvæsner, og 17% svarede, at de havde set en UFO. Alene i 2017 var der i følge den amerikanske organisation National UFO Reporting Center 5.000 anmeldelser fra amerikanere, der mente at have set en UFO. UFO’er og rumvæsner er altså noget, der fylder meget i amerikanernes bevidsthed, og rundt omkring i landet er der også flere steder dedikeret til emnet.
Gå i fodsporene på rumvæsnerne ved at besøge disse 5 steder i USA:

1. Area 51

Area 51 er et af de mest omtalte områder når det kommer til UFO’er og rumvæsner. Selvom den amerikanske regering nu har indrømmet, at Area 51 eksisterer, kan man ikke besøge det. Area 51 er et aktivt tophemmeligt militærområde, og man må derfor ikke engang parkere i nærheden af indgangene. Man kan dog sagtens besøge det nærliggende område, hvor butikker og diners ikke er blege for at tjene penge på de mange besøgende, der kommer for at se en alien eller to.

Der er flere UFO og rumvæsen inspirerede stop på vejen ud til Area 51. Der findes både tankstationer, souvenirbutikker og restauranter, der alle lukrerer på den UFO-turisme, der bringer folk til stedet.

Little A'Le'Inn

Extraterrestrial Highway, der rigtig hedder Nevada State Route 375, leder folk ud til Area 51. Langs denne vej rapporteres der jævnligt om høj UFO aktivitet. Et af de mest berømte stop på Extraterrestrial Highway er Little A’Le’Inn. Det er en lille diner, der serverer Alien burgere og er fyldt med UFO inspireret pynt og merchandise.

Little A’Le’Inn
9631 Old Mill Rd
Alamo, Nevada 89001

http://www.littlealeinn.com/

Læs også min rejsebeskrivelse om min tur til Area 51 her.

2. UFO Watchtower

I 2000 byggede Judy Messoline et UFO observationstårn nær sit hjem i Hooper, Colorado. Judy havde bemærket, at der kom en del trafik til hendes grund. Folk ville se UFO’er, og de mente, at Judys grund var et perfekt udkigssted. Judy så straks mulighederne, og byggede derfor verdens første UFO oberservationstårn. Siden år 2000 er har der været 59 tilfælde, hvor folk har set noget uforklarligt fra Judys tårn. Oftest er det et mærkeligt lys, eller underlige genstande, der bevæger sig i et uforklarligt mønster.

Af alle de besøgende hos Judys observationstårn siger ca. 95%, at de på et eller andet tidspunkt i deres liv har set noget uforklarligt.

UFO Watchtower

Det koster $2 dollar per person eller $5 per bil, at besøge Judys UFO Watchtower.
Observationstårnet ligger 3,5 times kørsel syd for Denver.

UFO Watchtower
Highway 17
Center, Colorado 81125

http://www.ufowatchtower.com/

3. Space Acorn

Den 9. december 1965 så flere tusinde mennesker i over 6 stater en ildkugle kommende flyvende på himlen. Senere samme dag rapporterede flere i Kecksburg, Pennsylvania, at der var sket en ulykke i en skov, hvor noget var styrtet ned. Det amerikanske militær rykkede hurtigt ud, afspærrede området og fjernede, efter sigende, en stor genstand fra stedet. Militæret udsendte dagen efter en pressemeddelelse om, at det havde været en meteor, men vidner var sikre på, at de havde set en bronzefarvet agerformet genstand på størrelse med en lille bil, med egyptisk lignende skrifttegn på. Det blev startet på diverse teorier om, at militæret prøvede at skjule noget for befolkningen. I 1990’erne blev historien om mysteriet filmet til en TV-serie, og man lavede en rekonstruktion af den underlige genstand vidner havde beskrevet. Den rekonstruerede genstand blev efterladt i Kecksburg efter tv-optagelserne, og med tiden er den blevet til en turistattraktion. Den er sat op på et træstativ, og er oplyst om aftenen. På den anden side af vejen er der i forlængelse af en bar åbnet en UFO butik, hvor man kan købe diverse Space Acorn souvenirs.

space acorn

Space Acorn ligger omkring 1 times kørsel fra Pittsburg.

Space Acorn
5123 Water Street
Kecksburg, Pennsylvania 15666

4. International UFO Museum & Research Center

I 1947 styrtede en ballon ned i byen Roswell i New Mexico. Militæret var hurtig ude og berolige befolkningen med, at det bare var en almindelig vejrballon. I slutningen af 1970’erne bredte der dog sig en teori om, at det i virkeligheden havde været et rumskib, og rumvæsnerne var blevet samlet op af militæret. Konspirationsteorierne nægtede at dø ud, og i dag bliver Roswell i høj grad associeret med UFO’er og rumvæsner.

I 1990’erne åbnede International UFO Museum and Research Center i Roswell. Her er der udstilllinger om alt fra korncirkler, Area 51, bortførelser af rumvæsner og selvfølgelig hændelsen i Roswell. Stedet er blevet et hotspot for UFO entusiaster, der kommer fra hele verden for at diskutere med ligesindede, gå på opdagelse i UFO biblioteket eller købe en souvenir med hjem fra UFO butikken.

UFO museum roswell

Entré til museet ligger på $5.
Roswell ligger ca. 3 timers kørsel fra Albuquerque.

International UFO Museum & Reserch Center
114 N Main St
Roswell, New Mexico 88203

http://www.roswellufomuseum.com/

5. UFO Welcome Center

Efter at have set en UFO i 1996, gik det op for Jody Pendarvis, at Jorden var helt uforberedt på besøg fra en anden planet. Han besluttede derfor at bygge et Welcome Center i sin have. Ud af træ, fiberglas og plastik har han bygget et sted, der skal byde rumvæsner velkommen til vores planet. Bygningen ligner en UFO, og er bygget op af genbrugsmaterialer og diverse skrald. Her kan rumvæsnerne slappe af efter en formentlig lang rejse. Der er sovepladser, sattelit TV, air conditioning, og et fuldt udstyret badeværelse. Om sommeren bor Jody selv i velkomstcenteret, da der er køligere end i hans trailer. Men hvis man spørger pænt, og giver nogle dollars kan man godt være heldig at få en rundvisning.

UFO welcome center

UFO Welcome Center ligger 1 times kørsel fra Charleston.

UFO Welcome Center
4004 Homestead Rd
Bowman, South Carolina 29018

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close