OvernatningRejsetips

Hotel i Las Vegas

Hvor skal man bo i Las Vegas?

Med over 150.000 hotelværelser at vælge imellem i Las Vegas, er det nemt at blive i tvivl om, hvor man skal bo i Las Vegas. Er du i tvivl om, hvilket område du skal bo i, eller hvilket Las Vegas hotel, der passer til dine behov? Jeg har allerede hjulpet adskillelige danskere med at finde hotel i Las Vegas, og jeg hjælper også gerne dig, uden det koster dig én krone ekstra.

Her kan du se nogen af de hoteller, jeg har fundet for andre, der skal til Las Vegas.
(Klik på billederne for at tjekke hotellernes ledighed på dine datoer.)

venetian room

The Venetian Las Vegas

cosmopolitan

The Cosmopolitan Of Las Vegas

flamingo room

Flamingo Las Vegas

Skal jeg også hjælpe dig?

Jeg vil også gerne hjælpe dig, helt uforpligtende, med at finde et hotel i Las Vegas.

Alt du skal gøre er at skrive en e-mail til mig på info@OplevUSA.dk. I mailen skriver du, hvornår du skal afsted, hvor mange I er, dine ønsker til beliggenhed, samt information om budget og andre krav du måtte have. Kort tid efter jeg har modtaget din mail, sender jeg nogle hotelforslag tilbage. Du bestemmer helt selv, om du vil benytte mine hotelforslag eller ej.

Du står selv for selve bookingprocessen, og jeg har intet at gøre med booking eller betaling. Du bruger udelukkende mig til at hjælpe med at finde det gode hotel.

Hvis du vælger at booke et af de hoteller, jeg har fundet til dig, vil jeg sætte pris på, at du booker via det link jeg sender til dig. På den måde tjener jeg en kommission fra hotels.com.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mvh
Britta

Skriv til mig på info@oplevusa.dk

Det med småt:
Alt booking af hotel foregår på eget ansvar. OplevUSA.dk er ikke et rejsebureau og foretager ikke nogen form for reservation, booking eller betaling. OplevUSA.dk kan på ingen måde holdes ansvarlig for om hotellet lever op til standard, om der opkræves andre gebyrer end det oplyste eller andre forhold, der relaterer sig til hotellet og hotelbookingerne. OplevUSA.dk kommer udelukkende med forslag til hoteller til den rejsende.
Alle hotelreservationer foretages af den rejsende selv og på eget ansvar.

Er du stadig i tvivl? Tag testen “Hvilket Las Vegas hotel skal du vælge?” her.

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close