AttraktionerSeværdigheder

Dole Labyrinten

På Oahu’s nordkyst finder man Dole Plantation. Den 80 km2 store plantage blev grundlagt af James Dole, der kom til Hawaii i 1899 for at starte et landbrug. Han prøvede sig frem med forskellige typer afgrøder, før han besluttede sig for at satse på ananas. I dag er Dole Plantation en stor turistattraktion, hvor man kan lære mere om Dole, købe alverdens ananasprodukter og ikke mindst prøve verdens største labyrint.

Verdens største labyrint

Dole labyrinten blev oprindeligt bygget i 1998, men blev udvidet i 2007, for at genvinde titlen som verdens største. Labyrinten dækker et areal på 13.000 m2 og ruten er ca. 4 km lang. I midten er labyrinten formet som en kæmpe ananas. Labyrinten er opbygget af stier, der er omgivet af over 14.000 farverige Hawaii planter.

Labyrinten er opbygget af en række stationer man skal forbi, inden man skal finde ud. Det er ikke helt let at finde rundt, men det er en både sjov og smuk oplevelse. For de fleste tager det 45 minutter til en time at finde rundt, men rekorden for at gennemføre labyrinten er 7 minutter.

Efter labyrinten er der rig mulighed for at slukke sin tørst i ananasjuice, spise en ananasis eller købe ananassouvenirs i souvenirbutikken.

Billetter til labyrinten koster $8.
Dole Plantation ligger en halv times kørsel fra Honolulu.

Dole Plantation
64-1550 Kamehameha Hwy.Oahu
Wahiawa, Hawaii 96786

https://www.doleplantation.com/worlds-largest-maze/

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close