AttraktionerSeværdigheder

Big Elvis

Klassisk imitator

Engang var Las Vegas synonym med Elvis, men efterhånden er Big Elvis den eneste Elvis, der er tilbage i syndens by. Big Elvis hedder rigtigt Pete Vallee, og han er en klassisk Elvis imitator.

Som 13-årig sang Pete i et kirkekor, og det var her, han for første gang fik af vide at han lød som en ung Elvis Presley. Han stillede derefter op til en talentkonkurrence, hvor han imiterede Elvis. Det blev en stor succes og han besluttede sig for at forsøge at gøre det til en levevej. Her 40 år efter er hans show et af de længst kørende Elvis Presley shows. Pete er efterhånden blevet et ikon i sig selv, og han har fået opbygget en solid fanskare.

Store Elvis

Navnet Big Elvis kommer af Petes ret store omfang. I 2005 vejede Big Elvis 435 kg. På 5 år lykkedes det dog ham at tabe mere end halvdelen af sin kropsvægt, så han i 2010 vejede 204 kg.

Efter i mange år at have optrådt på Sahara og Barbary Coast, har Big Elvis nu flyttet sit show over på den anden side af gaden til Harrahs. Her optrådte han alene i 2016 for over 20.000 mennesker. I alt har Big Elvis lavet over 10.000 shows i Las Vegas, og hans show bliver gang på gang udråbt til at være det bedste gratis show i Las Vegas. Senest hyldede Times ham som en af verdens top 10 Elvis imitatorer.

Ni ugentlige shows

Big Elvis optræder 9 gange om ugen i pianobaren på Harrahs. Der er shows hver mandag, onsdag og fredag kl. 14, 15.30 og 17.
Husk at komme i god tid, hvis du ønsker en god plads, da showet er ret populært.

Harrah’s Hotel – Piano Bar
3475 Las Vegas Boulevard South
Las Vegas, Nevada 89109

https://www.caesars.com/harrahs-las-vegas/shows/big-elvis

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close