Seværdigheder

Oplev New York oppefra

New York er en fantastisk by, og hvis der er noget man ikke må snyde sig selv for, så er det muligheden for at opleve New York oppefra. Der er noget helt særligt over at være hævet over byen, og se hele vejen ud til Financial District i den ene retning og Harlem i den anden. Her kan man virkelig se hvor smuk byen er.
Det er to vidt forskellige oplevelser om man ser det om dagen eller om aftenen, men hvis I har tid så gør begge dele.
Her en liste med forslag til 5 steder, hvorfra man kan opleve New York fra luften.

1. Empire State Building

Da Empire State Building stod klar i 1931 var det den højeste bygning i verden. Det er den ikke længere, men det er til gengæld en af de mest kendte bygninger i verden.

På Empire State Buildings 86. etage, 320 meter fra gadeplan, ligger en udsigtsplatform, hvor fra man har en fantastisk udsigt ud over byen. Herfra kan man se Brooklyn Bridge, Times Square, Hudson River og Frihedsgudinden. På en klar dag kan man se hele fem stater. Udsigtsplatformen lukker først kl. 2 om natten, med sidste indgang kl. 1.15, så det er muligt at se byen både dag og nat.

Tip! For at undgå de værste kødannelser, så skal du komme mellem kl. 8-11 om formiddagen eller efter kl. 22 om aftenen.

Reklamelink: Køb din billet til Empire State Building her.

Empire State Building
350 5th Ave
New York, New York 10118

http://www.esbnyc.com/

2. Top of the Rock

Øverst i den kendte bygning Rockefeller Center, også kendt som “30 Rock”, ligger udsigtsplatformen Top of the Rock. Bygningen ligger kun 20 minutters gå gang fra Empire State Building, så udsigten er meget ens, men med den vigtige undtagelse, at du fra Top of the Rock også får Empire State Building med på dine billeder!
Udsigtsplatformen er i tre etager med både indendørs og udendørs udkigsposter.

Top of the Rock har åbent fra kl. 8 om morgenen til midnat. Sidste indgang er kl. 23.

Reklamelink: Køb din billet til Top of the Rock her.

Top of the Rock
30 Rockefeller Plaza
New York, New York 10020

https://www.topoftherocknyc.com/

Du kan også købe en fællesbillet til både Top of the Rock og Empire State Building. Så kan du se New York fra luften både om dagen og om aftenen. Samtidig sparer du 30% på prisen. Reklamelink: Køb en fællesbillet her.

3. One World Observatory

One World Observatory er en helt ny attraktion beliggende på toppen af One World Trade Center. Udsigtsplatformen ligger på 102. etage, i det der er den højeste bygning i den vestlige hemisfære. Bygningens elevatorer får dig fra gadeplan og op i toppen på under 60 sekunder. Fra udkigsplatformene får du et 360° panorama blik over New York.

One World Observatory har åbent hver dag fra kl. 9 om morgenen til kl. 21 om aftenen. Sidste indgang er kl. 20.15.

Reklamelink: Køb din billet til One World Observatory her.

One World Trade Center
285 Fulton Street
New York, New York, 10007

https://oneworldobservatory.com/

4. Statue of Liberty

Det er ikke, fordi man får den bedste udsigt over New York fra udsigtsplatformen i kronen på Frihedsgudinden. Men der er noget helt specielt over at stå der inden i kronen og kigge ud. Så selvom statuen ligger et stykke fra Manhattans spids, og man derfor er et stykke fra byen, så er det alligevel noget af en oplevelse.

Kombiner endelig besøget hos Frihedsgudinden med et besøg på Ellis Island. Entre til Ellis Island er inkluderet i billetten.Husk at reservere billet i god tid, da der hurtigt bliver udsolgt.

Tip! Undgå at bestille billetter i tidsrummet 14-15, da der kan være lang kø, så man ikke kan nå at besøge Ellis Island også.

Bestil din billet til Frihedsgudindens udsigtsplatform her.

Statue of Liberty
New York City, New York 10004

https://www.statuecruises.com/

 5. Helikoptertur over New York

Hvis man virkelig vil opleve New York fra et fugleperspektiv, er en helikopter over byen, det der skal til. Her flyver man over byen, med en fuldstændig enestående udsigt over alle de kendte seværdigheder lige fra Empire State Building, Central Park, Ellis Island, til FN og Frihedsgudinden.

En helikopter tur er i den lidt pebrede ende med priser startende fra $214. Til gengæld får man en oplevelse man sent vil glemme.
Det er nødvendigt, at reservere billetter på forhånd.

Reklamelink: Book din helikopter tur her.

Downtown Manhattan Heliport
Pier 6 East River
New York, New York, 10004

Tags

Lignende artikler

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close