RejsetipsTests og quizzer

Test: Hvor meget ved du om de amerikanske fastfoodkæder?

Her er endnu en USA quiz. Denne gang kan du teste din viden om de amerikanske fastfoodkæder. Test dig selv eller quiz med dine venner om, hvor meget I ved om amerikansk fastfood. Kan du huske Subways logo eller hvem der grundlagde KFC?

Denne fast food kæde blev oprindeligt grundlagt i 1952 af Harland Sanders. Kæden kom til Danmark i 1972. Kæden har sloganet ”Finger-licking good”. Hvilken kæde er det?

Den danske supermodel Nina Agdal var med i denne fastfoodkædes Super Bowl reklame i 2014. Reklamen blev kaldt en af de mest sexede reklamer nogensinde. Hvilken kæde er der tale om?

Denne fastfoodkæde var i 1994 den første af sin slags til at modtage en ordre over internettet. Året efter reklamerede Donald Trump i kædens TV-reklamer. Hvilken kæde er det?

Hvilken fast food kæde har dette logo?

Denne maskot er fra 1963. Den har rødt hår, en rød og hvid stribet bluse og gule og røde overalls på. Hvilken kæde har denne maskot?

Subway er en af de hurtigst voksende fast food kæder i verden. Lige nu har kæden over 45.000 serveringssteder i over 100 lande. Oprindeligt hed kæden Pete’s Super Submarines. Hvad er Subways slogan?

Hvilken fastfoodkæde har dette logo?

Denne kæde er verdens tredje største hamburger fastfoodrestaurant. Kæden blev grundlagt i Ohio i 1969 og har over 6500 restauranter. Kæden er kendt for dens firkantede hamburgere og deres signatur drink ”Frosty” som er en slags milkshake. Hvilken kæde er der tale om?

Denne fastfoodkæde blev startet af to brødre i 1940’erne, og blev omdannet til en franchisekæde af milkshakemaskinesælgeren Ray Kroc. Historien blev filmatiseret i 2016 i filmen The Founder med Michael Keaton i hovedrollen. Hvilken kæde er det?

Brødrene Tom og James Monoghan købte pizzariet DominNicks i 1950, for $900. I 1965 ændrede de navnet til Domino’s Pizza. Hvilket fyld er det mest populære blandt Domino’s kunder?

 

Find flere USA quizzer her.

Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close