Smagen af

Smagen af: Amerikansk Jul – Peppermint Bark

Peppermint Bark

Hver jul bruger amerikanerne $2 milliarder på juleslik. Noget af det mest populære juleslik er Peppermint Bark, der er en klassisk julekonfekt i USA. Det er uklart, hvor lang tilbage man kan spore Peppermint Bark, men det blev i hvert fald solgt i Florida tilbage i 1960’erne. Det er muligt at købe færdiglavet Peppermint Bark, men rigtig mange vælger at lave deres egen.
I stater som Californien, Kansas, Nevada og West Virginia er Peppermint Bark favorit julekonfekten.

Peppermint Bark opskrift

340 g mørkchokolade
340 g hvid chokolade
8 pebermynte julestokke

  1. Hak chokoladen i mindre stykker, og læg det i hver sin skål. Knus julestokkene med en morter, indtil de er hakket i små stykker.
  2. Læg bagepapir i en lille form.
  3. Smelt det mørke chokolade i mikroovnen eller i et vandbad. Hæld det smeltede chokolade i formen. Brug en dejskraber til at sørge for chokoladen ligger i et jævnt lag.
  4. Smelt nu det hvide chokolade i mikroovnen eller i et vandbad. Vend størstedelen af de knuste julestokke i den hvide chokolade, men lad ca. 20% være tilbage. Hæld det hvide chokolade ud over det mørke chokolade.
  5. Drys nu resten af julestokkene over chokoladen. Sæt formen i køleskabet til chokoladen er blevet helt stiv. Når chokoladen er stivnet, brækkes det i store ujævne stykker. Server med det samme eller sæt i køleskabet til senere brug.
Tags

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close