Hjælp til at finde hotel i USA

 

 

Hvilket hotel skal jeg vælge?

Har du besluttet at booke din USA-rejse selv? Kunne du godt bruge lidt sparring på, hvilke hoteller du skal booke? Jeg hjælper dig gerne med at finde hotel i USA, uden det koster dig én krone ekstra.

Vil du bo på et 5-stjernet hotel med bowlingbane på værelset i Las Vegas? Har du altid drømt om at prøve glamping i de amerikanske nationalparker? Skal du bare bruge en seng, og vil hellere bruge pengene på nogle fede oplevelser end på overnatninger? Hvad du end foretrækker, vil jeg gerne hjælpe med at finde det.

(Reklamelinks) Kig på linksene her eller send mig en mail.

Glamping i Zion National Park
De vildeste hoteller i Las Vegas
Overnatning i New York
Find hotel i San Francisco


Send en e-mail til info@oplevusa.dk, og jeg sender nogle hotelforslag retur.

Om du er ved at planlægge en uges ferie i en storby eller et 3 ugers roadtrip, så kan jeg hjælpe dig med at finde de helt rigtige hoteller. Jeg har selv rejst meget i USA, og har stor erfaring med at bruge søgemaskinerne til at finde hoteller, der opfylder de krav om beliggenhed, komfort, budget og stil som man nu må have.

Her er nogen af de hoteller jeg allerede har fundet for andre.

Send mig en e-mail

Jeg vil gerne hjælpe dig, helt uforpligtende, med at finde hoteller.

Alt du skal gøre er at skrive en e-mail til mig på info@OplevUSA.dk. I mailen skriver du datoer og lokation, samt information om, hvor mange I er, budget og andre krav du måtte have. Så sender jeg kort tid efter nogle forslag tilbage. Du bestemmer helt selv om du vil benytte mine hotelforslag eller ej.

Du står selv for selve bookingprocessen, og jeg har intet at gøre med booking eller betaling. Du bruger udelukkende mig til at hjælpe med at finde det gode hotel.

Hvis du vælger at booke nogle af de hoteller jeg har fundet til dig, vil jeg sætte pris på, at du booker via det link jeg sender til dig. På den måde tjener jeg en kommission fra hotelstedet, men det er 100% helt frivilligt, om du bruger mine links eller ej.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mvh
Britta
info@oplevusa.dk

Det med småt:
Alt booking af hotel foregår på eget ansvar. OplevUSA.dk er ikke et rejsebureau og foretager ikke nogen form for reservation, booking eller betaling. OplevUSA.dk kan på ingen måde holdes ansvarlig for om hotellet lever op til standard, om der opkræves andre gebyrer end det oplyste eller andre forhold, der relaterer sig til hotellet og hotelbookingerne. OplevUSA.dk kommer udelukkende med forslag til hoteller til den rejsende.
Alle hotelreservationer foretages af den rejsende selv og på eget ansvar.

Du kan også se her og få ideer til nogle måske lidt anderledes overnatninger i USA.

Close